Pentagon - Knark i väskan

Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Vad är det i väskan?

Comments from Youtube

Shiat Ali : hahahhaa fyfan vad han är rolig!

teodustus : haha waaaaaaaaaaat

sugröv : han smakar de

John : OCH, sen det jag ville påpeka med att AMFETAMINET här i sverige OFTA blir utblandat med METAMFETAMIN är att DÅ blir det snortat av väldigt många människor... och även: METAMFETAMINET som dom blandar i AMFETAMINET är SALTformen, INTE KRISTALL-formen. hoppas verkligen du förstår nu annars ger jag upp... du kan verkligen inte ett skit.

Viktor Melin : Bara jag som tycker att han med kepsen är sjukt lik Joseph Gordon-Levitt?

John : du är verkligen för dum för att fatta... Jag försöker förklara det igen: i USA kommer metamfetamin oftast i BASFORM, ofta kallat CRYSTAL METH eftersom det är i kristaller.. Det fungerar bäst genom att rökas och dåligt att snorta. I sverige kommer metamfetamin oftast i SALTFORM som ett pulver. vilket INTE går att rökas. det snortas, sväljs eller injiceras. hoppas du förstår nu.... förstår du nu att metamfetamin visst SNORTAS? inte bara röks? ÅTER IGEN: META KOMMER INTE BARA I KRISTALLFORM.

eddson11 : Vad fan yrar du om? Det hela handlade om hurvida man snortar metamfetamin eller inte och du börjar yra om att metamfetamin inte är metamfetamin i sverige och nu maler du på om hur man blandar metamfetamin i amfetamin, vad har det med saken att göra? metamfetamin är kristaller, vissa folk krossar och snortar dem men det är VÄLDIGT ovanligt eftersom det inte ger full effekten. Och du tror på fullaste allvar att langarna försöker göra kunderna extra nöjda med kvalitativa grejer? HAHA!

John : det jag tror förvirrade dig, och som din osmarta hjärna inte förstod var att jag skrev: "och det är absolut inte ovanligt att man snortar tjack här i sverige". Jag förklarade innan att man blandar väldigt ofta ut tjack med meta här i sverige så mycket av tjacket här innehåller meta.. snortar då en massor av svenskar tjack. så snortar då också en väldigt många svenskar även meta. eftersom tjacket innehåller meta. Jag tror du kollar för mycket på amerikansk film/dokumentärer. i USA röks ofta meta.

John : läs om, läs rätt "för fan". Jag vet så mycket mer än dig. ja såklart jag vet att det är skillnad på metamfetamin och amfetamin. och jag vet att meta är slang för metamfetamina medan tjack är amfetamin. det jag skrev var att tjack(alltså amfetamin) blandas ofta ut i sverige med meta(metamfetamin) för att metamfetamin är starkare än amfetamin och ger ett mer euforiskt rus. vilket då gör att blandningen som sedan säljs som vanligt tjack känns som dunder. vilket är mkt vanligare än du tror, grabben

eddson11 : Du är medveten om att metamfetamin och amfetamin är långt ifrån samma sak och att meta är kort för metamfetamin va? och tjack är amfetamin, inte metamfetamin, läs på lite innan du uttalar dig för fan.

John : snortning av metamfetamin ovanligt? nej knappast.. kanske i USA där mycket av metaminfetaminet är av basformen, som kallas crystal meth. det funkar bäst att röka. det mesta som finns i sverige däremot är inte i basformen och går inte att röka. mycket av amtefaminet här blir utblandat med meta för att få en extra skjuts och mer eufori. och det är absolut inte ovanligt att man snortar tjack här i sverige så... fail på dig.

kamratframjandet : Provsmakar tulltjänstemännen många droger i sitt yrke?

Mc eiht : Zzleeping du låter väldigt korkad om man får säga.. du e fan pinsam snuten smakar o han ska spotta ut det annars e han brottsling... du kanske blev lurad när du var yngre att kokain smakar sött. du gick nog runt med en påse socker istället metamfetamin har också rätt liknande smak.. om du har ngt o säga så se till att du har rätt.. var ba tvungen o skriva de här för du låter väldigt väldigt dum i nöten... värre än en pundare

Mc eiht : fuck ainaziz

eddson11 : @Zzleeping metamfetamin smakar också beskt och rökas oftast med hjälp utav glaspipa, att metamfetamin snortas är väldigt ovanligt så du failade igen.

eddson11 : @Zzleeping Kokain är för fan beskt är du född i farstun eller? och det är väl för fan självklart att det inte bara ger effekt via snortning man kan för fan ta det intravenöst och röka det och allt möjligt.

PinkPieToday : 14 personer har åkt fast i tullen...

William Pelttari : @divingfoppa fast det är ju ett skämt; smaka på kokainet gör dem ju i amerikanska cop filmer :D + man blir high när man göre med

Vic the Flick : @Nomiss9 Det är ingen tjänsteman som smaktestar i Sverige i vilket fall som helst.

Ramonezs : ni säger fult ush ush aj:P

ToxinalX : @megadick87 Det samma gäller egentligen även för lagliga droger, fast de flesta inte tänker speciellt mycket på det eftersom det är lagligt.

ToxinalX : @Spiriax "Ni kluttrar ju ner kommentarspalten." Och förr i tiden körde man med något man kallade klotterplank (på internet altså). Det är väl just det som det handlar om; att kunna lägga kommentarer som på valfritt* sätt anknyter till videon. Finns det knark i videon, ja då finns det väl egentligen spalten mer eller mindre till för att man ska kunna diskutera knark ? Folk som kopplar ihop cannabis med kokain och kokain med alkohol och lägger kanske en hel sida på att debattera det däremot....

ToxinalX : @niclashbg Håller med !

ToxinalX : @TempestDust Absoulut. Jag menar bara att även om detta måste diskuteras och debatteras betydligt mer, så får man inte föra en debatt där man framställer cannabis som den nya underdrogen, utan några som helst negativa bieffekter. Nuförtiden beror det nog till största delen på den populistiska politiken, något som säkerligen kommer att ändras med tiden.

Swedish Dissident : @ToxinalX Och detta leder oss naturligtivs till den oerhört intressanta frågan: Varför är tobak, alkohol och koffein lagligt men cannabis inte lagligt? Det har antagligen historiska (bort)förklaringar byggda på skrönor och religion, bland annat uttalade sig påven väldigt fördömmande mot den gröna drogen redan på tiden när han stod med ledarmössan för hela västvärlden. Omodernt?

ToxinalX : @Tempest Dust Ta mig nu inte som okunnig, bara för att jag inte skylltar med mina "knarkliberala"idéer. ;) - Vad jag efter mina år av efterforskningar funnit, är två viktiga skadeverkning, vilka även gäller vid bruk av alkohol. 1 Vid ett bruk påskyndas nämligen den naturliga åldringsprocessen; i vilken det limbiska systemet krymper något snabbare. (Kan ge glömska, trötthet, inlärningssvårigheter mm) 2 Cannabis med mycket THC>CBD, kan precis som alkohol uttlösa latenta psykiska sjukdomar.

Swedish Dissident : @ToxinalX Du som vet allt, vilka "skadeverkningar" har cannabis? Vetenskapligt bevisliga fakta förstås.

excallibo : 14 st har knark i väskanxDD

ToxinalX : Det finns inga kopplingar mellan Kokain och Cannabis, mer än deras illegalitet. Cannabis och Kokain har sina respektive skadeverkningar, liksom Alkohol (etanol). Lägg ner. Videon va kul :)

Joel Vass : @kukenimunnen Jag är inte för droger på ngt sätt, tycker bara det är synd att klassa ett ämne som gift när man ännu inte vet så mkt om det och på så vis också förhindra vidare forskning. Men du har rätt, vi tycker olika och det är lika bra så. Klippet är ju bra iaf!

Spiriax : Haha, kung sketch av Felix. Undra hur många gånger han säger "eeeh..." under hela videon? Som vanligt bara för att videon handlar om knark måste en massa losers argumentera om något jävla bullshit. Ni kluttrar ju ner kommentarspalten.

Joel Vass : @kukenimunnen Nej men precis som med alla ämnen och substanser, så mår inte kroppen bra utav ett överskott. Medans ett "normalt" bruk av cannabis är några hundra gånger bättre än att ta några bira på krogen varje helg. Dock verkar du vara nån slags cannabisfascist som bestämt sig för att de är fel. Vart får du ens idén om att Thc är farligt ifrån?

kim viksten : jävla knarkare

Joel Vass : @kukenimunnen Pundar? Det enda jag har yttrat mig om i drogsammanhang är thc, va ja vet finns de inte mkt thc i tjack?

Joel Vass : @kukenimunnen Och varför skulle nu denna "drogromantik" vara så farlig?

Joel Vass : @kukenimunnen ngn förklaring?

Robin Olsson : hahaha

enleuk : @megadick87 spelberoende ger ett neurokemiskt, dvs fysiskt, beroende.

Weyzer : @Reak55 Olagligt av flera anledningar. En av de främsta är att det finns massor med folk som tjänar pengar på att det är olagligt, så girighet t.ex. En annan att allmänheten inte vet så mycket om droger och har fått för sig att det handlar om "dödsdroger", och tyvärr förknippas den med andra droger som faktiskt är farliga (kokain, heroin) och även livsstilar som många fördömer. I praktiken passar det ännu inte att ha den laglig, men teoretiskt (dess effekter osv) så finns det inte mycket mot den

Reak55 : @weyzer01 Snälla var inte så naiv, det är olagligt av en anledning.

Weyzer : @Reak55 Jaha, på det sättet. Men då är ju allting beroendeframkallande, beroende på personen? Det verkade som att du försökte få det att framstå som en negativ egenskap, när det egentligen gäller i princip allt.

Reak55 : @weyzer01 Även om det inte finns konkreta ämnen som är just beroendeframkallande så är den psykiskt beroendeframkallande.

Weyzer : @Reak55 Du får gärna ange källa och vilken substans i cannabis och hur den påverkar en och skapar ett beroende. (Vi kan t.ex. ta nikotin från tobak, en "farlig drog")

Reak55 : @weyzer01 Beroendeframkallande är precis vad det är

Botta : @megadick87 finns inte mycket som bara har positiva sidor ;)

Angelika BeauChat : Den drogen som dödar flest i Sverige måste vara alkohol

Knasterreal1 : hoppsan! Asgarv

axelandro93 : if u win an argument ur still have no girlfriend :)

Feedy : Jävligt laid back kontrollant... "Vi får ju förmoda att det är knark, då" "Det var ju inte bra hörru du" "Ja, det var verkligen fult av dig, ja"